• Головна
  • У Дніпрі загинув заслужений тренер України з боксу: фото його кухні облетіло весь світ
12:15, 16 січня 2023 р.

У Дніпрі загинув заслужений тренер України з боксу: фото його кухні облетіло весь світ

У Дніпрі загинув заслужений тренер України з боксу: фото його кухні облетіло весь світ

У Дніпрі внаслідок російського ракетного удару 14 січня загинув тренер з боксу Михайло Кореновський. Жовта кухня - все, що лишилось від його квартири.

Про це повідомляє сайт 056.

Михайло був головним тренером збірної Дніпропетровської області та заслуженим тренером України з боксу. Його вихованці неодноразово перемагали на світових та європейських змаганнях.

Без чоловіка й батька залишилися дружина Ольга та двоє діток - Маргарита та Маруся. У момент вибуху вони були на вулиці, чекали на свого батька.

Після ракетного удару по багатоповерхівці його квартира частково вціліла. На фото можна помітити зруйновану зовнішню стіну приміщення кухні, на столі якої залишилась неушкодженою посудина з фруктами.

Згодом у мережі поширили відео з цієї самої кухні, яке було зняте до обстрілу. Його опублікував колишній заступник голови ДФС України Анатолій Макаренко у Facebook.

На кадрах сім'я святкувала день народження доньки. Донька тренера задувала свічки, батьки цілували та обіймали своїх дітей. Дата зйомки невідома.

"На світлині є кухня жовтого кольору, точніше усе, шо лишилося від квартири через терористичний удар моZкалів. На цій кухні, 1,5 месяців тому, ми щасливі що зустрілися ,сиділи за смачною вечерею,за одним столом. На жаль то була остання зустріч", - написала знайома родини Юлія Чубса в у Facebook. Також вона поділилася фото.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ракета Днепр #ракета Кривой Рог
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...