• Головна
  • Про нацгвардійців, загиблих в результаті ракетного удару по Дніпровському району розповіли односельчани
10:30, 29 травня 2022 р.

Про нацгвардійців, загиблих в результаті ракетного удару по Дніпровському району розповіли односельчани

Про нацгвардійців, загиблих в результаті ракетного удару по Дніпровському району розповіли односельчани

27 травня росія вдарила трьома ракетами "Іскандер" по полігону в Дніпровському районі. Внаслідок обстрілу загинуло близько 10 людей. Двоє з них – мешканці смт Чаплине Дніпропетровської області.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Дубовиківської територіальної громади. 

"З великим сумом повідомляємо, що на сьогодні маємо дві тяжких втрати для нашої громади. Під час ракетного обстрілу в місті Дніпро, загинули мешканці смт Чаплине: Юнаш Дмитро Анатолійович, 1988р. н. та Жадько Роман Ігорьович, 1993р. н.

Сільський голова Микола Карнаух, працівники Дубовиківської сільської ради, депутатський корпус, усі жителі громади висловлюють свої щирі співчуття сім'ям загиблих.

"Пішли з життя люди прекрасної душі, відкритого та доброго серця. Вони жили, раділи світу, людям, що їх оточували... У скорботі низько схиляємо голови, молимося за упокій душі хлопців, що передчасно пішли в небуття. Вічна і світла пам'ять Дмитрові та Романові", - написали в публікації.

28-річний Дмитро у перші дні вторгнення рф в Україну повернувся до своєї військової частини, а 33-річний Роман - учасник АТО, який також пішов захищати Україну з початку повномасштабного вторгнення.

Захисників не повернути, але односельчани пам'ятають їх як справжніх героїв і вірять, що Україна переможе ворога, і змусить його поплатитися за цей безпідставний, свавільний напад рф.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Днепр #новини Дніпро #Дніпро #новости Днепр #новини Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...