Жакети вже давно прижилися в жіночому гардеробі, купити на https://www.svitstyle.com.ua/жакети_жіночі вдалого крою — справжня удача для модниці. Ця річ є ідеальним рішенням для ділового стилю, але є і чудові моделі вільних і невимушених луків. Жакет може приховати недоліки фігури і підкреслити форми, однак тут важливий момент, з чим носити. Жіночі модні жакети 2016-2017 року створені в самих різних фасонах. Розглянемо детальніше трендові напрямки.

Сучасна індустрія моди та сайт svitstyle.com.ua пропонує великий асортимент як класичних, так і авангардних моделей піджаків. Завдяки величезним варіацій фасонів з вирізами і без них; прямих, приталених і вільних покроїв; а також фурнітурі на будь-який смак вдається прикувати погляд і підкреслити найпривабливіші сторони фігури. Ось чому жіночі піджаки полюбилися прекрасній половині людства. Вам достатньо правильно підібрати фасон і ви завжди будете виглядати неповторно.

Абсолютним хітом у багатьох модних колекціях, представлених на світових подіумах стали укорочені моделі жакетів. Кожен з дизайнерів інтерпретував таку модель на свій лад, запропонувавши тим самим модницям величезна різноманітність подібних укорочених штанів, як достатньо простого і лаконічного крою, так і складних багатошарових конструкцій.

Безумовно, традиційними кольорами сезону 2016-2017 можна назвати чорний, білий, сірий і коричневий, які в достатку зустрічалися на модних показах.

Але кому з дизайнерів хочеться ось так просто відпускати літній час і його яскраві фарби?! Тому поряд з ахроматичною класикою в моду піджаки і жакети в витончених кремових тонах, яскравих жовтих, фіолетових, синіх, червоних і рожевих кольорах. У модних колекціях також знайшлося місце для оливкової, помаранчевого і приглушеного гірчичного відтінків.

Що стосується принтів, то провідні позиції в сезоні 2016-2017 зайняла геометрія у всьому своєму різноманітті. Це може бути клітка, смужка чи абстрактні візерунки, але обов'язково строгих форм. Крім геометричного принта в моді багатоликий рослинний орнамент, вишукана розпис в стилі бароко і витончені зображення квітів.

Незважаючи на те, який саме жакет обере модниця, одне точна можна гарантувати – це буде зручна та трендова річ. Тому вибір є стовідсотково правильний, жінка буде виглядати стильно та сучасно. Поєднуються жакети з будь-яким стилем та речами вашого гардеробу. Якщо вагаєтеся з вибором жакету, перегляньте модні покази.