КАСКО – це добровільне страхування автомобіля власником. Саме слово походить від «casco», що з іспанської перекладається як «шолом» і використовується в багатьох країнах світу для визначення страхування автомобілів, вагонів, літаків, морських суден та іншого транспорту від пошкодження, розкрадання чи викрадення. КАСКО є доповненням до обов'язкової автоцивілки. Цей поліс стане в нагоді тим, хто бажає гарантовано отримати відшкодування та покрити чималу кількість страхових випадків для впевненості на дорозі та економії коштів.

U6FXLDPkZriQkkmrJ79xtC0gGVDCib8QfTMQ96kY9zZLOnEfqr4C_nVoV54q13e7gmYwKE1ZMknv_qZaF8RA-bFtB_Lh99clgLwf-MD_Em0vpSd5fXElqQzdJuWNA82iL0MmZJ8tApc3g8Jm0RPEfA

Що входить у поліс КАСКО

Поліс КАСКО може містити набір різних послуг. Наприклад, КАСКО страхування від INGO включає в себе:

  • компенсацію витрат на відновлення автомобіля, пошкодженого в аварії;
  • відшкодування згідно з договором у разі, якщо авто не підлягає ремонту після ДТП;
  • покриття фінансових витрат в межах суми договору страхування у випадку викрадення чи пошкодження авто в результаті протиправних дій, актів вандалізму тощо;
  • відшкодування збитків, завданих випадковостями – повені, град, пожежі, падіння дерева або частин покрівлі, провал дорожнього покриття тощо.

Страховий поліс покриває витрати на відновлення та ремонт авто. Наявність КАСКО дозволяє власнику бути завжди впевненим в тому, що привести авто до ладу можна буде досить швидко. Особливо це важливо для тих, чий автомобіль є одним з інструментів заробітку. Сплативши річний поліс, можна не хвилюватися: в разі настання страхового випадку компанія – надавач страхових послуг компенсує витрати в найкоротші терміни.

Переваги поліса КАСКО

Страховка КАСКО дозволяє обрати саме ті опції, які підходять вам. Відшкодування невеликих збитків від незначних пошкоджень можна оформити без довідки ДПС, що суттєво економить час та пришвидшує вирішення питання.

Поліс КАСКО враховує воєнні ризики та дозволяє отримувати компенсацію при пошкодженні чи втраті автомобіля внаслідок воєнних дій. Страхування розповсюджується на всю територію України. У разі потреби можна додати обслуговування поліса за кордоном, при якому договір діє в країнах Європи. При цьому неважливо, який водій за кермом. Якщо він має законні підстави керувати транспортним засобом, у разі ДТП страхова компанія відшкодовує власнику авто завдані збитки.

Страхова компанія INGO – один із провідних страхівників. Вона не тільки надає цілодобову підтримку застрахованим особам, але й пропонує компенсацію коштів, витрачених на транспортування автомобіля, який був пошкоджений.

Автовласник може з місця аварії зателефонувати до страхової компанії, повідомити дані про обставини ДТП та отримати повну консультацію щодо оформлення страхового випадку й компенсації згідно з умовами поліса. Щоб отримати направлення на станцію технічного обслуговування, не потрібно їхати до страхової, оператор надсилає документ на email.

Вибір поліса КАСКО для автострахування – це вибір відповідального власника, який піклується про своє авто, економію та комфорт.