Кожен студент медичного університету повинен постійно розширювати свій професійний світогляд та вкладати в себе не тільки ту інформацію, яку надають у вищому навчальному закладі, але й шукати для себе щось новеньке. Цікавитися останніми новинами охорони здоров'я, читати медичні наукові статті чи регулярно відвідувати медичні портали – все це повинно ввійти у звичку. Лише так можливо постійно залишатися у центрі всіх новин та виховати з себе справжнього кваліфікованого лікаря. Найбільш популярною платформою з актуальними новинами медицини та фармації є https://medznat.com.ua/. Тут знайдеться все для вашої освіти. 

Сайти для медиків, які стануть у нагоді

Ці сервіси допоможуть студентам-медикам вдосконалити вже отриманні знання та підібрати гідний ресурс для самостійного вивчення більш детальної інформації з певного питання:

  1. OmniMedicalSearch – тут знаходяться всі дані із популярних медичних сайтів. Зручний пошук важливої інформації,яку не так просто знайти на звичайних платформах.

  2. PubMed – без сумніву одна з найкращих наукових баз, що дозволяє користуватися медичними статтями вже більше 30 років.

  3. MedNets – тут представлена найновіша інформація з відомих журналів та популярних медіа-ресурсів.

  4. Hardin MD медичний портал дозволяє знаходити актуальні медичні статті за алфавітом. Фішка платформи – це змога знайти багато посилань на ресурси та знімки вказаних захворювань.

  5. Healthline – кращий онлайн-ресурс, що економить час будь-якого студента. Все, що вимагається від користувача – вести головне слово і дочекатись появи посилань.

  6. Entrez – сучасна пошукова система. Платформа допоможе знайти необхідні дані, які містяться у друкованих статтях, посібниках та інших ресурсах.

  7. Coremine – безкоштовний сайт, що надає чудову можливість знаходити та ділитись актуальними даними: медичними науковими статтями, новинами про медицину та іншим. 

  8. MedicalNDX – сервіс для швидкого пошуку необхідної інформації про лікарські засоби у сучасних посібниках з медицини чи наукових статтях.

  9. Journal Watch – даний сайт аналізує величезну кількість медичних посібників з усього світу і пропонує лише актуальну інформацію з абсолютно усіх галузей. 

  10. Medscape – найсвіжіші новини у сфері медицини, останні випробування та тематичні конференції. Усе як на долоні, а головне – до всього є вільний доступ.

  11. Cochrane – сучасна підбірка всіх існуючих нині досліджень, що базуються на доказовій медицині. 

 

Всі ці сайти для медиків обов'язково підвищать ваш професійний рівень та допоможуть краще розбиратися у певній тематиці. Намагайтеся кожного дня знаходити трохи часу для самоосвіти. Така практика необхідна кожній людині, а особливо тим, хто планує пов'язати своє життя із допомогою іншим та бере на себе відповідальність за їхнє життя.