Яскраве вуличне освітлення – це можливість почувати себе у будь-який час доби в повній безпеці. На даний момент існує безліч варіантів освітлювальних приладів, тому кожен покупець має право обирати світильники на власний розсуд та гаманець.

Лідером по вуличному освітленню на сьогоднішній день є led прожектор. Він дуже компактний по розмірам, зручний у використанні та легко встановлюється при монтажі. Завдяки високій ефективності світлового потоку, їх можна застосовувати для освітлення як приватних будинків, шкіл, офісних приміщень, так і великих за площею об’єктів: складів, ангарів, спортивних комплексів тощо.

Світлодіодні прожектори мають високий ступінь захисту від вологи – IP65, тому їх можна сміливо застосовувати на вулиці, не боячись, що вони прийдуть у несправність від сильного шквального дощу або мокрого снігу.

Маючи невеликі компактні розміри, прожектори дуже практичні та просто встановлюються, не псують зовнішнього вигляду будівель. Кожен led прожектор має змінний кут нахилу, тому світловий потік може бути спрямований за необхідності у потрібному вами напрямку.

Основні критерії вибору світлодіодних прожекторів:

Серед всього асортименту освітлювальних приладів прожектори користуються найбільшим попитом, тому що споживання електроенергії світлодіодних приладів в рази менше, ніж їх аналогів з освітлювальними елементами розжарювання. Термін використання таких світильників складає близько 50000 годин або близько 10 років. Крім того, вони можнуть відрізнятись своїми розмірами, завдяки чому можна вибрати як великий потужний прожектор для освітлення великої площі, так і меленький, компактний для освітлення менших приміщень.

Окрім того, доступна ціна на сьогоднішній день дозволяє покупцю купити необхідну кількість прожекторів, витративши на це мінімум грошових коштів, а ось сама якість освітлення залишиться на високому рівні, як вже було сказано вище. Як бачите, вибрати та купити світлодіодний світильник зовсім не складно, найголовніше – дотримуватись всіх порад, що надають спеціалісти. В такому випадку, ви дійсно придбаєте якісний світильник, що прослужить вам довгі роки.

Звертаємо вашу увагу, що купити якісний та недорогий світлодіодний прожектор можливо, замовивши його в інтернет-магазині та не переплачуючи за нього шалених грошей. Саме в інтернет-магазині www.getled.com.ua ви знайдете широкий ассортимент будь-яких прожекторів за помірними цінами. Наші продавці-консультанти із задоволенням вас проконсультують та допоможуть вам із вибором. Не гайте вашого часу! Економте ваш час та гроші, замовляючи якісні освітлювальні прилади у нас!