Чому краще вибрати модульні ємності ЕКО-ТАНК? У нинішній століття передових технологій, всі рішення нових завдань потрібно вже виконувати з урахуванням всіх нових можливостей. Ми орієнтувалися на світовий досвід і застосовували здоровий глузд. Адже тільки ми зараз відповідаємо за використання будь-яких нових рішень в будівельній галузі і рішення самих нестандартних завдань.

Експлуатація залізобетонних підземних резервуарів в системах водопостачання, пожежного запасу, питної води втрачає попит. Це все пов'язано безпосередньо з тим, що велика частина залізобетонних резервуарів перевищує свої нормативні експлуатаційні терміни і вже носить аварійний характер. При проектуванні подібних резервуарів фахівцям доводилося орієнтуватися на технології і можливості, які були доступні в той час. Зараз полімерне і металеве виробництво вийшло на новий високий рівень. У сукупності це робить можливим вирішення складних завдань, використовуючи при цьому менший бюджет.

модульні ємності пожежні

Наша історія створення модульних ємностей пожежних.

Як компанії «ЕКО-ТАНК» вдалося знайти рішення з виробництва пожежних резервуарів, складів КАС об'ємом до 4000 м3. Ми уважно дивилися на багаторічний досвід, який мають наші сусіди, які використовують технологію виробництва модульних резервуарів вже понад тридцять років. Наші інженери виконали всі необхідні доопрацювання, існуючих каркасних гібридних ємностей удосконаливши і адаптувавши цю технологію з урахуванням всіх особливостей кліматичних зон нашої країни.

Зараз наші замовники можуть придбати вертикальні сталеві гібридні збірні резервуари:

• висотою від 1 метра до 10,5 метрів;

• діаметром від 4 метрів до 32 метрів.

Сталеві ємності прекрасно підходять для питної води і технічної води, пожежного запасу, як ємності для зберігання рідких аміачних добрив і КАС. Також в них можуть зберігатися різні агресивні розчини. Для такої ємності характерні певні переваги. В першу чергу слід відзначити, що в розібраному вигляді ємність займає незначне місце. За рахунок цього зібрати її можна в будь-якому важкодоступному місці. Тривалість монтажу займає всього один-два дня. Великим попитом користуються пожежники ємності 50 м3, 100 м3, 200 м3, 500м3.

При цьому монтаж можна виконувати при будь-яких погодних умовах і додатково немає необхідності використовувати вантажопідйомну техніку. Це також говорить про легкості обслуговування і ремонту резервуара. Якщо є необхідність, демонтаж також не складе особливих труднощів, як і установка модульної ємності в новому місці. Це все прямо пов'язане з технічними характеристиками, якими володіє метал і пластик. За зберігання води відповідає оцинкований корпус, а контактує з рідиною пластиковий вкладиш.

Звертайтеся на виробництво резервуарів в компанію ЕКО-ТАНК.