Футбол – це один з видів спорту, який згуртовує людей з усіх країн світу. Це не просто спорт, а справжній світ, в якому відбуваються різні події, зміни. Тому справжні шанувальники прагнуть більше дізнатися про все, що відбувається в цьому світі. Читають новини, інтерв'ю, уважно стежать не тільки за результатами матчів, але ще й намагаються більше дізнатися про особисте життя футболістів і тренерів.

Якщо ви хочете дізнатися якомога більше про світ футболу, ми пропонуємо вам відвідати сайт https://football24.ua/ru/ukraina_201516_championat_tag52300/. Тут зібрані самі останні події, так що ви завжди будете в курсі всіх новин.
Також на сайті football24.уа ви зможете подивитися цікаві відео, фото, почитати прогнози і навіть замовити квитки на популярні матчі. Так що якщо ви вважаєте себе шанувальником футболу – вам неодмінно потрібно відвідати представлений сайт. А зараз ми пропонуємо ознайомимося з тим, як Манчестер Юнайтед здолав Кристал Пелас.

МЮ і Пелас об'єднував факт участі в півфіналі Кубка Англії, де їм в кінці тижня будуть протистояти Евертон і Уотфорд відповідно. Правда, турнірні завдання в чемпіонаті вкрай відрізнялися для обох команд. Якщо Орлам вже відверто нічого не потрібно було, то Юнайтед не залишає спроб поборотися за місце в зоні Ліги чемпіонів. Виходячи з цієї логіки, було дивно бачити основний склад Червоних дияволів і наполовину резервний у команди Алана Пардью.

Втім, про стартових розстановках довелося забути зовсім скоро, адже не минуло й п'яти хвилин, як рахунок в матчі був відкритий. Дарміан здійснив забіг по лівому флангу і потужно прострілив у штрафну, де Ділейні вирішив розрядити обстановку ударом в дотик і м'яч після зрізки центрбека залетів у сітку воріт Спероні.

Після цього Юнайтед почав грати в свій розмірений і монотонний контроль м'яча, який у щось гостре перетворювався вкрай рідко. Подібне сталося в кінцівці тайму, коли на ударній позиції був Мартіаль, але Спероні примудрився потягти потужний і прицільний удар француза в дальній кут.

Друга половина почалася з невеликої активності підопічних ван Гаала і зовсім не дивно, що їм вдалося подвоїти рахунок. Після подачі з кута поля Ділейні виніс м'яч на лінію штрафного майданчика, де чатував Дарміан, який хльостким ударом від штанги увігнав м'яч у сітку.

Після голу гравці Юнайтед не реалізували два поспіль моменту в ході однієї найнебезпечнішої атаки, але і без того були повністю задоволені результатом. Менеджери почали робити заміни, чим ще більше знизили темп матчу, який плавно докотився до фінального свистка.