Лютий осінній фронт на шляху до Дніпра: очікуйте на вихідні різке похолодання та дощі

Цими вихідними з 12 по 13 жовтня погода приготувала нам справжню осінню виставу з різким похолоданням та дощами. Синоптикиня Наталка Діденко попереджає про серйозні зміни, тому хапайте парасолі й готуйтеся до осінньої негоди, передає редакція сайту 056.

Завтра, 12 жовтня, на заході, півночі та в центральних областях термометри покажуть лише +10+15°C. Атмосферний фронт принесе із собою рясні дощі в Одеську, Херсонську області, північ і центр країни. Водночас східні області, Крим та Дніпропетровщина ще порадують теплом — до +23°C. Але в неділю, 13 жовтня, й тут настане похолодання, тож прощайтеся з останніми теплими днями.

На заході та сході — трохи краща ситуація. Тут у суботу опадів не передбачається, тільки в Карпатах ще можливі залишки дощів. Проте не забувайте про осінній вітер!

Увага, Дніпро!

12 жовтня: хмарність заповнить місто на цілий день. Удень та ввечері — дрібний дощ, так що готуйтеся до мокрого настрою.

13 жовтня: готуйтеся до справжньої зливи! Цілий день над містом пануватиме сильний дощ, який ближче до вечора, можливо, послабшає. Так що в неділю без парасольки на вулицю краще не виходити.

Погода підкидає виклики і тим, хто чутливий до зміни тиску та температури — будьте готові до загострень і запасіться смачним чаєм та теплими ковдрами.