Смертельна зйомка ТікТок-відео: на Дніпропетровщині тіло школяра пролежало в купі піску майже 15 годин

У Кам’янському на Дніпропетровщині 10-річний хлопчик загинув через те, що хотів зняти ТікТок. В момент трагедії він разом з друзями був на місці будівельних робіт.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міського голову Кам’янського Андрія Білоусова та Кам'янське районне управління поліції.

Трагедія сталася у понеділок 7 жовтня близько 11:00. Хлопчик разом з двома друзями пішли на будівельний майданчик біля гімназії № 12 школи. Діти хотіли відзняти відео поряд з технікою. Але раптово хлопчик впав, після чого його засипало піском.

Про трагедію правоохоронцям стало відомо лише ввечері близько 21:00. Пошуково-рятувальні роботи тривали до другої години ночі. Також був залучений кінолог зі службовою собакою.

Коли хлопчика знайшли, він був уже без ознак життя.

Наразі всі деталі з’ясовують правоохоронці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 КК України. Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Тобто можуть притягнути до відповідальності будівельну компанію. Триває досудове розслідування.

"Висловлюємо щирі співчуття близьким загиблого хлопчика. Місто надасть родині всю необхідну допомогу", – зазначив Білоусов.

Від коментарів утримуються і рідні загиблого хлопчика. За словами представниці департаменту освіти, на майданчику велися роботи з будівництва укриття для школи.