Мріяв займатися своїми собаками і котами: нескінченні проблеми не витримало серце ексзаступника мера Дніпра Михайла Лисенка

Вчора, 6 жовтня внаслідок інфаркту помер колишній заступник мера Дніпра Михайло Лисенко. Сталося це рівно через місяць після його 47-го Дня народження.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Протягом багатьох років Михайло Лисенко боровся з безліччю важких хронічних захворювань. Пережив низку складних операцій. Попри все продовжував активне життя. Цього разу врятувати серце, яке зупинилось, не вдалося. Вчора він помер прямо в кареті швидкої допомоги, не приходячи до тями. Лікарі боролися за його життя, скільки могли.

"Михайло Олександрович був непересічною особистістю, чуйною людиною та талановитим керівником. Працював у Дніпровській міській раді з березня 2015 року начальником управління житлового господарства. З березня 2016-го по лютий 2024 обіймав посаду заступника міського голови, директора департаменту благоустрою та інфраструктури. Мерія Дніпра та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним та близьким покійного", - йдеться в повідомленні.

Некролог про свого колишнього колегу опублікував в соцмережах політика мер Дніпра Борис Філатов.

"Серце не витримало. Мені нестерпно писати, тому буду стислий. Всі, хто був знайомий із Мишком, добре знав, що він горів на роботі. У прямому та переносному значенні слова. Ще чотири роки тому він уже переніс один інфаркт, але це його не зупиняло. Плюс здоров'я не додавали нескінченні (і безрезультатні) кримінальні переслідування, обшуки та суди.

Останній обшук був у Миші просто цієї суботи. Скажіть, що можна шукати вдома у людини після десятків проведених обшуків? Якщо це просто не цькування?

Останнім часом Мишко дуже сильно здав, ще й переніс найскладнішу операцію на хребті. Понад пів року тому він звільнився і відмовився від депутатства.

Єдине, про що Мишко мріяв, так це про те, щоб його дали спокій і він міг займатися своїми собаками і котами. Серед міських зоозахисників він мав незаперечний авторитет.

Як бачите, у спокої його не дали. А його собакам і котам тепер дбати нам :((

Мишко, пробач мені. За те, що був безжальний до тебе, як і до себе. І через те, що ми не змогли тебе вберегти. Спочивай з миром", - написав Філатов.