"20 днів в Маріуполі": у Дніпрі герої фільму проведуть благодійний показ

26 вересня у Дніпрі пройде благодійний показ документального фільму "20 днів в Маріуполі". Покажуть його до Дня міста Маріуполь, який святкується 29 вересня. Участь у заході візьмуть герої стрічки.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Стрічка “20 днів у Маріуполі” отримала премію “Оскар” у номінації “Найкращий повнометражний документальний фільм”. Це перший український фільм, який здобув цю нагороду Американської кіноакадемії.

На показ приъде Євген Тузов, волонтер, колишній тренер з вільної боротьби та змішаних єдиноборств. Комендант найбільшого укриття в Маріуполі під час початку вторгнення. Також з присутніми познайомиться Валентин Косенко, поліцейський, ніс службу в Маріуполі. Саме його ми бачимо на світлині Євгенія Малолєтки, яка отримала Пулітцерівську Премію.

А також будуть військові, спортсмени-олімпійці, громадські діячі, журналісти, благодійники. Організатори: Асоціація Спортивних Журналістів Дніпропетровської області, проект "Історії Війни". 

Показ фільму відбудеться о 15:00 в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія бульв. Батальйону Дніпро, 10.

Теплий вересень в Дніпрі! Кар'єр на Красному Камені
20:00, Вчора