З інтернетом незалежно від зв'язку: в деяких поїздах, що курсують з Дніпра з'явиться Wi-Fi

Укрзалізниця запускає Wi-Fi у поїздах Інтерсіті та Інтерсіті+. Деякі з них курсують через Дніпро.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на УЗ.

Відтепер 10 поїздів Hyundai, 2 поїзди Skoda, 2 поїзди Тарпан та 2 поїзди з вагонами МПЛТ обладнані системами доступу до Інтернету.

«Ми зробили те, про що говорилося роками. Усі пасажири швидкісних поїздів відтепер мають доступ до Інтернету через Wi-Fi. Це було одне з пріоритетних завдань, адже в сьогоднішніх реаліях надважливо залишатися онлайн. Тож, подорожуючи, ви можете працювати, навчатися, спілкуватися з рідними та коханими. Дякую всій команді, яка нарешті зробила цей проєкт реальністю!», – зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко. 

Як підключити інтернет

Під час подорожі увімкніть Wi-Fi на своєму пристрої та оберіть мережу під назвою WiFi test. Після доєднання до мережі на вашому пристрої відкриється сторінка бортового порталу portal.uz.com.ua з базовою інформацією про подорож, електронним меню та можливістю залишити відгук про поїздку.

"Користуйтеся безкоштовними 1 Гб трафіку на швидкості 100 Мб/с. Поки триває дослідна експлуатація, доступ до Wi-Fi залишатиметься безкоштовним для пасажирів", - йдеться в повідомленні.