Запечена свинина з помідорами та сиром поєднує поживність м'яса з соковитими овочами і вершковим смаком. Це класична страва, яка стала улюбленою для багатьох людей. Зараз, коли ще не завершився сезон помідорів, готувати її особливо приємно.
Рецепт запеченої свинини з сиром розкаже редакція сайту 056 з посиланням на "Смачну хату".
Інгредієнти:
- Свинина - 500 г
- Сіль - на свій смак
- Спеції - на свій смак
- Часник - 2-3 зубчики
- Майонез - 3-4 ст. л
- Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
- Помідори - 2-3 шт.
- Сир твердих сортів - 150 г
Спосіб приготування:
1. Свинину нарізати на порційні шматочки, не тонко. Злегка відбити шматочки свинини. Посолити і поперчити до смаку. Деко для запікання вистелити пергаментом. Викласти шматочки свинини на пергамент.