Надбавка для вихователів дитячих садочків та їхніх помічників: у міськраді Дніпра ухвалили рішення

Сьогодні у Дніпрі пройшла 52-га чергова сесія міської ради. Серед іншого, на ній депутати ухвалили рішення про надбавку вихователям дитсадків та їхніх помічників.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Вихователі отримають до тисячі гривень. На це з міського бюджету виділили 35 млн грн. Розмір доплати визначатиметься з урахуванням освітньо-кваліфікаційного рівня, досвіду роботи та кваліфікаційної категорії

Також депутати проголосували зміни у програмі «Співфінансування проєктів на допомогу силам безпеки і оборони України». Відтепер фізичні особи-підприємці теж можуть брати участь у цій програмі, зокрема вже у другому етапі конкурсного відбору.

Ще серед важливого — ухвалено звернення до Міжвідомчої робочої групи з питань реалізації державної санкційної політики з тим, аби занести компанію Limak до реєстру спонсорів війни. Нагадаємо, що ця компанія будувала метро у Дніпрі. Однак із повномасштабним вторгненням рф, посилаючись на форс-мажор, припинила будівництво. Компанія не надала відповідних документів до Торговельно-промислової палати.