На Дніпропетровщині закривається гіпермаркет "Ашан": коли та чому

У Запоріжжі та Кривому Розі на Дніпропетровщині "Ашан" закриє магазини. У зв’язку із закінченням договору оренди 3 березня він буде тільки в інтернеті.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на компанію Auchan Україна.

На початку 2022 року компанія вже анонсувала про закриття гіпермаркетів в містах Запоріжжя та Кривий Ріг. Проте після повномасштабного вторгнення росії, Auchan Україна та Arricano домовились про продовження оренди, щоб надати мешканцям доступ до продуктів харчування та інших товарів.

8 січня в місті Кривий Ріг внаслідок масштабного обстрілу, постраждав ТРК Сонячна Галерея. В цей час всі співробітники Ашану знаходилися в укритті і жоден не постраждав. Але зруйнувалась частина орендованого приміщення, в якому розташований гіпермаркет.

"У зв’язку з закінченням договору оренди, 3 березня 2024 року Auchan Україна закриє магазини в містах Запоріжжя та Кривий Ріг та забезпечить співробітників робочими місцями в містах присутності Auchan в Україні", - йдеться в повідомленні.

В компанії зазначили, що клієнти міст Запоріжжя та Кривий Ріг почали надавати перевагу онлайн замовленням. Тому продовжує працювати як інтернет-магазин. Також планується відкривати нові об'єкти, розвиватися в різних форматах та каналах продажу.