Розбавимо приготування гарячих бутербродів нестандартним, але простим рецептом. Їх треба жарити на сковорідці, а замість хіба використовувати лаваш.
Про це повідомляє сайт 056.
Інгредієнти для приготування гарячих бутербродів на сковороді: Лаваш — 4 шт. круглих, яйце — 3 шт., ковбаса/сосиски/шинка — 100 г; сир — 120 г; помідор — 1 шт.; вершкове масло — 10 г; сіль та перець до свого смаку. Начинку можна змінювати за власним бажанням: додати печериці, кукурудзу, зелень, соуси.
Спосіб приготування: Змастіть сковороду з товстим дном вершковим маслом. Солимо і перчимо яйця до смаку, перемішайте та вилийте половину яєць на сковороду. Викладіть перший лаваш, зверху ковбасу та натертий сир, потім знову лаваш, помідор та сир. Наступний лаваш, ковбаса, сир та зверху накрити четвертим лавашем. Яйце, що залишилося, розподіліть зверху по лавашу, накрийте кришкою і поставте на плиту на слабкий вогонь. Через п'ять хвилин переверніть і накрийте знову кришкою, смажте ще кілька хвилин.
Також можете приготувати трубочки з лаваша з начинкою із сиру та яєць. Лаваш формуємо у вигляді довгих трубочок із начинкою всередині, смажимо їх на сковороді. Для цього ідеально підійде сковорода-гриль, яка потребує невеликої кількості олії для смаження. За рахунок цього, трубочки виходять менш маслянистими. Трубочки виходять хрусткими зверху, м'якими та соковитими всередині.