"Ворскла" – "Дніпро-1": коли відбудеться та де дивитися онлайн

Сьогодні, 25 жовтня, футболісти СК «Дніпро-1» проведуть матч 1-го туру УПЛ. В Полтаві вони зіграють із тамтешньою «Ворсклою». Початок зустрічі о 15:00. В прямому ефірі гру транслюватиме платформа Setanta ОТТ, Sweet.TV, Київстар ТБ і MEGOGO. Перегляд матчу — безоплатний. Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу.

Про це повідомляє сайт 056.

Матч був відкладений, тому що мав відбутися ще в 1 турі, але тоді команди мали інші плани. Обидві готувалися до старту в єврокубках, тому гра була перенесена на пізніше.

В таблиці полтавська команда посідає дев'яте місце, але серед її невдалих результатів (наприклад, минулого туру без шансів програли «Поліссю» 0:3) гордо світиться результат з «Шахтарем».Матч відбувся 30 вересня і закінчився перемогою «Ворскли» з рахунком 2:1.

Для «Ворскли» дуже невчасно, що перенесений матч першого туру з «Дніпром-1» відбувається саме зараз. Адже тоді, коли він повинен був відбутися за графіком, суперник був у глибокій кризі. А нині – на повному ходу. Полтавцям доведеться дуже постаратися, аби зупинити команду Юрія Максимова.

Завдяки чотирьом переможним останнім матчам «Дніпро-1» піднявся на шосте місце, маючи дві гри в запасі, і по потенційно набраних очках має шанс очолити турнірну таблицю разом з «Шахтарем» та «Динамо» (якби команди виграли всі свої перенесені матчі, в них було б по 24 очки).

Вчора спортклубівці вирушили до Полтави. Після розміщення у готелі гравці провели тренування на одному з полів стадіону «Лтава». В умовах, коли між матчами є лише два дні, це заняття також мало на меті здебільшого відновити сили футболістів та привести їхній стан до, як-то кажуть, спільного знаменника. Команда провела розминку, пограла у квадрати та виконала вправу на тримання м’яча. Ввечері «Дніпро-1» провів теоретичне заняття та приділив значну увагу медичним процедурам.

Цікавим фактом є те, що у складі дніпрян зараз виступає захисник Василь Кравець, який у минулому сезоні грав за полтавчан і відзначився голом у воротах спортклубівців.

Між собою команди провели вже 11 офіційних поєдинків: десять на рівні УПЛ і один у Кубку країни (п’ять перемог дніпрян, чотири нічиї і дві поразки, різниця м’ячів 19-11). 

В УПЛ команди зіграли 10 матчів: +2=4-4, різниця м’ячів 11-17 на користь «Дніпра-1». Крім того, ще раз команди грали в Кубку (2019 рік), сильнішими були дніпряни з рахунком 2:0.

Орієнтовні склади

  • «Ворскла»: Ісенко - Пердута, Сантана, Павлюк, Корнієнко - Скляр, Нестеренко - Кане, Черниш, Бацула - Степанюк.
  • «Дніпро-1»: Волинець – Танчик, Адамюк, Сваток,Кравець - Бабенко, Рубчинський - Гуцуляк, Піхальонок, Лєднєв - Філіппов.