Максим Донець з Дніпропетровщини охороняє президента й збирає мільйони переглядів в ТікТок

На публічних заходах президент України Володимир Зеленський завжди з'являється в оточені охорони. Проте найбільше уваги до себе привертає уродженець Дніпропетровщини Максим Донець. Він став зіркою у ТікТок через мужню зовнішність та професійну поведінку.

Про це повідомляє сайт 056.

Сторінки Максима Донця зареєстровані як фан-пейджі, тобто відео роблять шанувальники бодігарду. У соцмережі вони монтують фрагменти роботи охорони президента, які стали трендом. Сам Донець не веде соцмережі та завжди вибирав професії "в тіні".

Максим Донець народився у Кривому Розі Дніпропетровської області. Закінчив Криворізький економічний інститут Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

До роботи у президента Максим Донець був охоронцем нардепа Ігоря Палиці та часто відвідував Волинь, коли той був головою Волинської обласної ради. Нещодавно він мав захищати дисертацію "Адміністративно-правовий статус військовослужбовців (охоронців) Управління державної охорони України" на здобуття ступеня кандидат юридичних наук, але захист перенісся. Це не дивно, тому що в нього зараз є справи важливіші - забезпечувати безпеку президента в такий непростий час.

Донець перебував поруч із Зеленським ще з передвиборчих дебатів, а зараз відвідує з ним найнебезпечніші українські міста на лінії фронту і уважно стежить за тим, щоб президенту нічого не загрожувало.

Зазначимо, Максма Донця у 2019 році президент Зеленський призначив заступником начальника Управління - начальником Служби безпеки Президента України Управління державної охорони України.