• Головна
  • "Тепер вони – янголи": на Дніпропетровщині відкрили "Алею Слави Героям"
17:00, 8 травня

"Тепер вони – янголи": на Дніпропетровщині відкрили "Алею Слави Героям"

"Тепер вони – янголи": на Дніпропетровщині відкрили "Алею Слави Героям"

У День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на Дніпропетровщині відкрили "Алею Слави Героям". Вона присвячена памʼяті загиблим мешканцям Верхньодніпровської громади.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ДСНС та ДніпроОВА.

У Верхівцевому на алеї десятки стел. На кожній фото усміхнених, світлих, красивих людей, які віддали життя, захищаючи Батьківщину.

"Тепер вони – янголи. Їх навідали родини. Батьки, які раз у раз торкаються рукою рідного обличчя на холодному склі. Дружини, діти, які намагаються триматися, але тут дали волю сльозам", - написав Лисак.

Створенням "Алеї Слави Героям" вшанували загиблих мешканців громади. Серед них – Євгенія Дудка. Начальниця пресслужби ДСНС в області. Дівчина отримала поранення на службі під час рокового ракетного удару. Майже рік боролася за життя. Але… Поряд завжди були мама і чоловік. Прийшли до своєї Жені й сьогодні.

До урочистостей долучилися амбасадори проєкту #ТитаниUA. Духовенство провело панахиду. Діти – запалили лампадки. Символічно, що алею відкрили у День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

"Зараз Україна знову у вогні й бореться з російською навалою. З агресором, який не вивчив жорстокі уроки історії", - зазначив Лисак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...