• Головна
  • "Русскій воєнний флот – до дна": як замовити нову марку, присвячену знищеному воєнному флоту рф
19:00, 2 травня

"Русскій воєнний флот – до дна": як замовити нову марку, присвячену знищеному воєнному флоту рф

"Русскій воєнний флот – до дна": як замовити нову марку, присвячену знищеному воєнному флоту рф

"Укрпошта" запустила передзамовлення марок "Русскій воєнний флот – до дна". Це третій поштовий випуск із серії «Русскій воєнний корабль». На марках зобразили російські кораблі, які знищили або пошкодили ЗСУ, ВМС, ГУР та СБУ. Окрім того, додали також «єдиний, поки не до кінця вражений, російський корабель "Адмірал Макаров".

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на гендиректора Ігоря Смілянського.

За його словами, довго готували цю марку і довго вагались вночі, чи випускати її сьогодні, враховуючи події в Одесі. Але вирішили, що саме сьогодні важливо оголосити про її вихід.

"Марка, яка оголошується в «чистий четвер» і присвячена очищенню нашого Чорного моря від окупантів – «русскій воєнний флот – до дна!». Звучить, як тост, і це правда", - написав Смілянський.

Він пояснив, що на марці зображені ті кораблі, що були знищені або пошкоджені нашими ЗСУ, ВМС, ГУР та СБУ. Але невипадково на марці зображений єдиний, поки не до кінця вражений, корабель «Адмірал Макаров».

"Як Ви пам’ятаєте, наші марки пророчі, тож, що з ним буде після випуску марки - не важко здогадатись Це ж 3 марка в серії «Русскій воєнний корабль, іді…», аркуш «русскій воєнний корабль…всьо! ну, і тепер «русскій воєнний флот – до дна». А Бог любить трійцю", - зазначив Смілянський.

До марки ще випускають конверт «Морський бій» та листівки, присвячені, в тому ж числі, нашому зерновому коридору. Набір коштує 156 грн.

Замовити можна на сайті bit.ly/markadodna. В обіг марку запустять у символічний день, 8 травня, в День пам'яті та перемоги над нацизмом.

"Як одесит, я дуже чекаю, коли Чорне Море буде не лише символом боротьби, а й символом відпочинку, гарних спогадів та смачної риби на пляжах Одеси та Ялти. А поки - продовжуємо боротьбу, передбачаючи певні події. Щодо подій по запуску марки – звісно, сказати, де, з ким і коли ми її запустимо я не можу, але ми спробуємо це зробити 8 травня феєрично :) Залишкам чорноморського флоту рф напружитися! :) А Ви слідкуйте за оголошеннями в наших соцмережах та до зустрічі! P.S. Велика подяка всій команді, яка працювала і над маркою, і над результатом, який на ній зображений!", - написав Смілянський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...