• Головна
  • Комендантська година у Дніпрі: якою буде на Великдень
16:00, 2 травня

Комендантська година у Дніпрі: якою буде на Великдень

Комендантська година у Дніпрі: якою буде на Великдень

Цими вихідними православний світ відзначатиме Великдень. Вже втретє під час повномасштабного вторгнення. І через те, що ми живемо в умовах воєнного часу, в ніч на 5 травня комендантська година в Дніпропетровській області буде такою, як зазвичай - з 00:00 до 05:00.

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак під час наради, передає редакція сайту 056.

Він наголосив, що першочергове завдання адміністрації подбати - про безпеку людей під час святкувань.

"Задачі кожного обговорили з правоохоронцями та представниками духовенства. Нагадав, що наразі забороняється проведення масових зібрань. Варто уникати значного скупчення людей в одному місці.

Крім того, в області не скасовується комендантська година. І в цей час не можна перебувати на вулицях", - заявив Лисак.

Він зазначив, що Великодні богослужіння, освячення кошиків краще проводити до та після комендантської години. При цьому, віряни мають бути інформовані про наявні укриття.

"Поліція, ДСНС, медики – усі працюватимуть у посиленому режимі. Втім, багато залежить і від свідомості мешканців", - сказав очільник області.

У Дніпрі для патрулювання вулиць будуть залучені додаткові поліцейські наряди. Також правоохоронці нестимуть службу в місцях масового скупчення людей.

"Поліція закликає дніпрян не порушувати громадський порядок, пам'ятати про комендантську годину. В разі виявлення підозрілих речей одразу телефонувати за номером 102", - зазначив начальник сектору Дніпровського районного управління поліції Дмитро Саятов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...