• Головна
  • Вистрибнула з вікна четвертого поверху: на Дніпропетровщині під час пожежі травмувалась восьмирічна дівчинка
15:00, 25 квітня

Вистрибнула з вікна четвертого поверху: на Дніпропетровщині під час пожежі травмувалась восьмирічна дівчинка

Вистрибнула з вікна четвертого поверху: на Дніпропетровщині під час пожежі травмувалась восьмирічна дівчинка

У Кривому Розі на Дніпропетровщині під час пожежі травмувалася дівчинка, яка намагалася врятуватись. Не дочекавшись приїзду рятувальників, вона вистрибнула з вікна палаючої квартири на ковдру, яку люди тримали внизу.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Головне управління ДСНС України в області.

25 березня об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання в одному з помешкань багатоповерхівки, розташованої на вулиці Покровській Саксаганського району міста Кривий Ріг.

Прибувши за викликом рятувальники встановили, що у квартирі, розташованій на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, горить домашнє майно на площі 15 кв.м. Вогнеборці ліквідували займання об 11:32.

До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів медичними працівниками було госпіталізовано дитину, 2015 року народження, із попереднім діагнозом: компресійний перелом грудної клітки та струс головного мозку. Нині дівчинка у лікарні, її стан стабільний.

Згідно з показаннями свідків, у квартирі розгорілася пожежа і дівчинка вилізла на підвіконня та висунулася у вікно, рятуючись від полум'я. Вихід з житла був заблокований, тож дитині нічого іншого не залишалося. На її крики відреагували сусіди й прийшли на допомогу. Люди розгорнули ковдру і вмовили дитину стрибати.

Причини займання поки що невідомі, їх встановить слідство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...