• Головна
  • Геомагнітна обстановка у Дніпрі: які будуть коливання в останні вихідні березня
15:00, 29 березня

Геомагнітна обстановка у Дніпрі: які будуть коливання в останні вихідні березня

Геомагнітна обстановка у Дніпрі: які будуть коливання в останні вихідні березня

Магнітні бурі в 30 та 31 березня будуть незначні. Коливання на Сонці зможуть відчути деякі метеозалежні. Небезпеки для самопочуття додає поєднання магнітних бур з різким перепадом погоди.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

30 березня учені прогнозують слабкий рівень геомагнітної напруженості: G1, 5 балів. Люди із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери та люди із патологіями у здоров'ї можуть відчувати головний біль та мігрень, підвищену чутливість до звуків та світла; серцеві проблеми та аритмію, підвищений кров’яний тиск; погіршення пам’яті та концентрації, утруднення прийняття рішень.

31 березня коливання трохи послабшають до К-індексу 3 бали. Деякі метеозалежні можуть відчувати безсоння та порушення сновидінь, підвищену чутливість до змін погоди, а також головний біль та слабкість, порушення травлення та апетиту.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Зазначимо, що прогноз може трохи змінитися, оскільки дослідники сонячної активності оновлюють свої дані кожні три години.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...