• Головна
  • Величезна вирва та подвір'я, вкриті уламками ракет: прокуратура показала наслідки атаки рф на Дніпропетровщину
11:00, 29 березня

Величезна вирва та подвір'я, вкриті уламками ракет: прокуратура показала наслідки атаки рф на Дніпропетровщину

Величезна вирва та подвір'я, вкриті уламками ракет: прокуратура показала наслідки атаки рф на Дніпропетровщину

У ніч на 29 березня ворог направив на Дніпропетровщину ракети та безпілотні літальні апарати. За фактом атаки, внаслідок якої було поранено шістьох мешканців, розпочато розслідування.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру, Нацполіцію та ДСНС.

Пошкоджені енергетичні об’єкти у Дніпровському, Криворізькому та Кам’янському районах. На одному з них постраждав чоловік.

У місті Кам’янське було атаковано дачний кооператив. Поранені п’ятеро місцевих мешканців, серед них – п'ятирічна дівчинка. Пошкоджено дачні будинки та автівки містян. На подвір'ях лежать уламки ворожого заліззя, розбиті забори, господарчі споруди, понівечені вулики. Також на місці прильоту утворилася величезна вирва.

"В результаті ворожого удару виникло займання дачного будинку та двох автомобілів на площі 80 кв. м., яке надзвичайники ліквідували. Зруйновано 3 дачні будинки та ще 4 пошкоджено. На місці постраждало 5 людей, з них 1 дитина. До ліквідації пожежі було залучено 13 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області", - звітували рятувальники.

На місцях ворожих влучань працюють слідчі поліції та вибухотехніки. Поліцейські обстежують місця прильотів та надають допомогу постраждалим, збирають докази воєнних злочинів рф та документують наслідки влучань. Нині поліцейськими забезпечується охорона місць подій.

За фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України) за процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування. Прокурори спільно з експертами та слідчими продовжують фіксувати наслідки чергових воєнних злочинів російської армії.

Також 28 березня армія окупанта цілила з дронів та артилерії по Нікополю, Марганецькій, Мирівській та Покровській сільській територіальній громаді. Від ворожого залізяччя пошкоджено приватні будинки, комунальне підприємство, інфраструктурний об’єкт, санаторій, магазин та торговельні павільйони, зруйновано господарські споруди. Влучання були й на дитячі майданчики - наразі там вирви від снарядів. На щастя, люди лишились не ушкодженими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...