• Головна
  • Графіки відключень електрики діють на Харківщині, але можливі ще у двох областях
12:30, 28 березня

Графіки відключень електрики діють на Харківщині, але можливі ще у двох областях

Графіки відключень електрики діють на Харківщині, але можливі ще у двох областях

Наразі графіки відключень діють лише на Харківщині. Але зі зростанням споживання можливе застосування обмеження на Одещині та Хмельниччині. На Криворіжжі в Дніпропетровській області відключення на сьогодні не плануються.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на "Укренерго".

Сильний вітер залишив без електроенергії 19 населених пунктів на Хмельниччині та 5 на Київщині. Тривають ремонтні роботи. З інших причин на ранок знеструмлено 389 населені пункти. Через бойові дії: є нові знеструмлення в Донецькій, Запорізькій, Харківській, Херсонській областях. Через технологічні порушення: є знеструмлення в Київській, Кіровоградській областях.

Після ремонтних робіт підключено високовольтну лінію 330 кВ на Дніпропетровщині. Також на одній з теплових електростанцій після ремонту включений в роботу енергоблок. Вітряна та сонячна погода сприяють роботі електростанцій на ВДЕ. Електроенергії, виробленої українськими електростанціями, достатньо для покриття потреб всіх споживачів. Дефіцит в енергосистемі не прогнозується.

Вчора, з 19:00 до 20:00 на запит польського оператора PSE, «Укренерго» надавало аварійну допомогу енергосистемі Польщі загальним обсягом 100 МВт*год. Імпорт: Зранку й далі протягом доби з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови. Загальним обсягом 13087 МВТ*год, з максимальною потужністю в окремі години до 1 494 МВт. Експорт: не заплановано.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...