• Головна
  • Україна – Ісландія: де дивитися онлайн-трансляцію вирішального матчу за вихід на Євро-2024
13:00, 26 березня

Україна – Ісландія: де дивитися онлайн-трансляцію вирішального матчу за вихід на Євро-2024

Україна – Ісландія: де дивитися онлайн-трансляцію вирішального матчу за вихід на Євро-2024

У вівторок, 26 березня, збірна України проведе фінальний матч плейоф відбору до Євро-2024 проти національної команди Ісландії.

Про це повідомляє редакція сайту 056. 

Поєдинок відбудеться на стадіоні "Тарчинський Арена Вроцлав" у польському Вроцлаві. Гра розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Збірна України, яка на груповому етапі кваліфікації до ЧЄ посіла третє місце у групі з Англією, Італією, Північною Македонією та Мальтою, потрапила до шляху B.

Команда Сергія Реброва у півфіналі плейоф 21 березня на виїзді здійснила камбек і здолала збірну Боснії та Герцеговини. У фіналі "синьо-жовті" 26 березня розіграють путівку на чемпіонат Європи з Ісландією, яка в іншій півфінальньній парі розгромила Ізраїль.

Переможець матчу Україна – Ісландія отримає путівку до фінального турніру Євро-2024, де зіграє у групі E проти Бельгії, Словаччини та Румунії.

Матчі фінального турніру Євро-2024 від 14 червня до 14 липня 2024 року відбуватимуться в Німеччині.

Прогнози букмекерів на матч Україна – Ісландія

Абсолютним фаворитом прийдешнього поєдинку букмекери вважають збірну України. На перемогу "синьо-жовтих" в основний час приймаються ставки з коефіцієнтом 1,56. Нічия – 4,15. Виграш ісландців за підсумками 90 хвилин гри – 7,00.

На тріумф українців з урахуванням можливих екстратаймів і серії пенальті можна поставити з коефіцієнтом 1,26. Підсумковий успіх ісландської збірної оцінений коефіцієнтом 4,05.

Де дивитися матч Україна – Ісландія

Трансляція матчу Україна – Ісландія буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів. В Інтернеті поєдинок ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...