• Головна
  • Ранкові вибухи на Дніпропетровщині: введено графіки відключення електроенергії
06:30, 22 березня

Ранкові вибухи на Дніпропетровщині: введено графіки відключення електроенергії

Ранкові вибухи на Дніпропетровщині: введено графіки відключення електроенергії

Сьогодні вранці війська рф обстріляли Дніпроперовщину. Було здійнено комбіновану атаку: запущено ракети та дрони. Пошкоджені енергетичні об'єкти в Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському та Камʼянському районах.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

У Кривому Розі є влучання в об'єкти критичної інфраструктури. Введено графіки аварійних відключень. Лікарні та інші об'єкти інфраструктури, де це можливо, переходять на генератори.

"Де є можливість – краще набрати води та підзарядити гаджети та павербанки. Нагадую, що у місті працює 213 Пунктів незламності, в яких усе є", - написав голова ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Голова ДОР Микола Лукашук повідомив проблеми зі світлом та водою по всій області.

"російські війська згадали минулорічну тактику і продовжують війну з цивільними. За інформацією від Міненерго за останній час - це найбільш масований удар на українську енергетику. У зв’язку з цим в деяких наших містах та громадах є перебої зі світлом та, відповідно, водою і опаленням. Після відбою ви можете підзарядитися та зігрітися у найближчих Пунктах Незламності", - написав він.

Очільник ДніроОВА Сергій Лисак заявив, що будуть введені графіки відключень. Також від вибухової хвилі побиті вікна в будинках.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...